Jobba hos oss!

Yrkeslärare i Automationsteknik

LICHRON TEKNIK AB

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Antal jobb: 1

På Lichron teknikgymnasium i Skövde har vi höga ambitioner och nu söker vi dig som vill vara med och forma, utveckla och sätta avtryck på vår industritekniska utbildning.

Vi är en fristående gymnasieskola med drygt 100 elever i huset. Verksamheten är belägen i östra delen av Skövde och vi bedriver en treårig gymnasieutbildning med yrkesutgångarna CNC-tekniker samt Automationstekniker. Skolan har ett mycket nära samarbete med regionens teknikföretag där våra elever har ett gott anseende. Våra elever skall vara en resurs med spetskompetens inom den senaste tekniken för CNC och automation. Hos oss är eleverna i fokus och vi vill att alla elever ska utveckla kunskap i modern teknik inom industrin samt få sunda värderingar och ödmjukhet inför kommande yrkesliv. Vi har en Teknikcollegecertifierad utbildning och vi jobbar nära näringslivet och utvecklar vår utbildning för att i möjligaste mån tillgodose deras behov av kompetens.

Vi söker en medarbetare som trivs med att vara pedagog och vill vara med och utveckla en redan bärande grundidé till ett ännu starkare varumärke i regionen. Vi söker dig som tar ansvar och kan vara flexibel, samt är positivt inställd till att lära sig nya saker och utveckla verksamheten. Som person är du strukturerad, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga både internt och externt. Du ska ha god pedagogisk förmåga och kunna skapa trygga relationer till eleverna. Vi sätter stort värde på din yrkeskompetens, engagemang och personliga lämplighet.

 

Vi söker dig med en eller flera av följande kompetenser:

Kunskaper inom industriell el/automation samt relevanta styrsystem (ABB IRC5, Siemens TIA)
Pneumatik
Ellära
Ritningslära el
Mät-, styr- och reglerteknik
Underhållslära

 

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med undervisning på industritekniska programmet. I ditt arbete planerar du självständigt din undervisning och samverkar med andra lärare för att uppnå programmets examensmål.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 30 maj. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Rektor, Fritiof Andersson på telefon 0702-062866 eller via e-post fritiof.andersson@lichron.se
alternativt Ida Lejenblad på telefon 0727-354008 eller via e-post ida.lejenblad@lichron.se

 

Välkommen med din ansökan! Ansökan skickas till Fritiof Andersson, fritiof.andersson@lichron.se

Ange referens ”Yrkeslärare i Automationsteknik”